Hvilken metode skal du vælge?


Hairstrokes/Microblading, er en manuel teknik, hvor pigmentet bliver ''skåret'' ned i det øverste hudlag med et blad, bestående af 5 - 18 nåle. Det giver nogen meget fine, tynde og naturlige strå, hvilket giver det mest naturlige udtryk.
Metoden har en begrænset holdbarhed, hvorfor det anbefales at få genopfrisket brynene oftere end ved andre metoder. Genopfriskningen bør ske efter 10 måneder, for at bibeholde form, farve og fylde på den semi permanente tatovering. 

Nanotrokes, bliver brynene lavet med maskine. Det er en teknik der kan bruges til, at forstærke hårstråene, lave skygge eller bagrund bag brynene, for at få et mere market bryn, hvis ikke man selv har tiltrækkelig med hår fra naturens side. Det anbefales at få genopfriskning på brynene med denne metode efter 12 - 14 måneder, for at bibeholde form, farve og fylde.

3D/hybrid, er en blanding af hairstrokes/nanostrokes og skygge. Det er en teknik der bruges, hvis ikke man har tiltrækkelig nok hårstrå fra naturens side. Ved at lave en kombination af strå og skygge, kan man skabe et bryn med mere dybde og fylde. 

Du bliver professionelt vejledt igennem hele processen, sammen med en grundig gennemgang af dine ønsker til konsultationen 24 timer inden din behandling. 


Genopfriskning, er en nødvendighed, hvis du vil bibeholde fylde, farve og form af din første behandling. Det er derfor ''obligatorisk'' at få genopfrisket sine bryn 4 - 6 uger efter første behandling, for at få det fulde resultat. Efter første behandling forsvinder 60 - 70% af farven, der kan derfor opstå huller efter heling. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt med en tredje behandling. Selve behandlingen til genopfriskningen, foregår på samme måde, som ved første behandling.  Det er individuelt hvor længe permanent makeup holder, da der er nogen forskellige faktorer der spiller ind i forhold til hudtype og hvilken metode/teknik der er blevet brugt. 

Selve behandlingen fra start til slut
Din behandling starter med en gratis og uforpligtende konsultation 24 timer inden behandlingen. Her kommerdu

som du er og gerne med makeup. Det giver mig som behandler et indtryk af, hvordan du plejer at have dine bryn og giver en bedre forståelse af dine ønsker. På den måde kan vi sammen med min professionelle vurdering og viden, finde den metode der passer lige nøjagtig til dit ansigt og dine ønsker. 
Ved konsultationen gennemgår vi sam sagt dine ønsker, du får viden om de forskellige tekniker og processen. Vi vil også gennemgå evt. sygdomshistorik, som kan have betydning for behandlingen. Herefter finder vi en tid til selve behandlingen. 

Den dag du skal have lavet behandlingen, skal du fjerne din makeup på og omkring brynene og smøre et tynd lang bedøvende creme på og omkring området der skal behandles 20 - 30 minutter før din tid. Cremen får du med ved konsultationen. 
Før behandlingen, er det vigtigt at vide, at du minimum 7 dage før behandlingen skal undgå blodfortyndende medicin, E-vitamin, fiskeolier (generelt olier), indtagelse af stræke krydderier og stærk antibiotika. Du må heller ikke farve dine bryn 24 timer inden.
Det er også vigtigt, at du på dagen undgår al indtagelse af alkohol, koffein og indtagelse af smertestillende (Pernodil undtaget).
Behandlingen starter med at dine bryn optegnes, ud fra hvad vi sammen har afstemt til din konsultation. Behandleren blander den farve der passer til din teint, hår- og øjenfarve også går behandlingen igang. 
Du er med i processen hele vejen og der vil under behandlingen blive påfør mere bedøvende creme.

Når din behandlingen er slut, aftaler vi en ny tid til 2. behandling (4 - 6 uger efter). 
I mellemtiden er det vigtigt at du passer godt på dine bryn og følger anbefalingen af aftercare, for at få det optimale resultat. 

Aftercare, er rigtig vigtig i forbindelse med en hver tatovering. Efter din behandlingen får du udleveret en creme, som skal påføres inden når gå i seng samme dag. Herefter skal du påføre cremen 3 gange om dagligt, de næste 10 dage frem. 
Det er vigtigt at du ikke piller eller kradser i bryene under helingsprocessen, sårene skal falde naturligt af. 
Du danner hele tiden nye hudlag, derfor vil pigmentet i dine bryn også falme de første 6 uger. Dette er grunden til at 2. behadnling er en forudsætning for at opnå det endelige resultat. Efter afsluttede behandling holder pigmenten i cirka 10 - 14 måneder, an på din hudtype, samt hvilket metode den kosmetiske tatovering er lavet med.

Du skal efter behandlingen undgå sol, dampbad, sauna, svømmehal og hård træning 14 dgae efter.
Kan solen ikke undgåes, er det vigtigt at bruge en solcreme med høj faktor og en hat der kan give området fuld skygge.


Permanent makeup er en overfladisk kosmetisk tatovering, hvor pigmentet bliver lagt ned i det miderste hudlag. Det ligger derfor ikke lige så dybt som ved en almindelig tatovering. Dette gør det også lettere at fjerne igen, hvis man skulle fortryde sin behanding senere hen. 
Den kosmetiske tatovering forsvinder over tid, i takt med at huden konstant fornyes. Det anbefaldes derfor at få det genopfrisket, efter 10 - 12 måneder, hvis man ønsker at bibeholde brynets form og farve. Det er individuelt hvordan huden heler op, og hvordan farven modtages af huden. Det kan ikke forudses, da man ved behandlingen arbejder i levende væv. Dette vurderes ved anden behandling, når huden er helet op igen 4 - 6 uger efter.
Permanent makeup bruges til at fremhæve dine naturlige træk og kompensere for eventuelle mangler. Det er muligt at genskabe et overplukket bryn eller hvis du har mistet fylde og form i brynene. Det er en semi-permanent behandling, som med forskellige teknikker kan opfylde de ønsker du har til netop dine bryn. Med professionel vejledning, finder vi den form og teknik der passer til dine ønsker og ansigtsform, samt en farve der afstemmes med din teint, din hår og øjenfarve. 

Permanent Makeup 


Om produkterne 
 
Der bliver udelukkende brugt de bedste produkter og udstyr på markedet fra PMU Line, så du kan føle dig helt tryg. 
Produkterne og udstyret overholder alle gældende lovgivninger og alle ingredienserne i produkterne er miljøvenlige og veganske, samt ikke testet på dyr. 
Pigmenterne er fri for: Konseveringsmidler, Parabener, Latex, PPD, Pektrokemiske derivater, Nanopertikler og H2O.
Det er ikke muligt for disse pigmenter at skifte til rød, gørn eller blå, som mange andre pigmenter på markedet gør. Dette skyldes at der er rest af jern-oxid i de produkter, som huden ikke kan frastøde.
Med produkter fra PMU-Line vil huden derimod hele naturtro op og i stedet famle til at blive transparet og lys, i takt med, at din hud hele tiden fornyes og med tiden frastøde pigmentet. 

Konsultation

Obligatorisk 
Gratis og uforpligtende   
(10 - 20 min.)

Skal foretages 24 timer
inden behandlingen


1. Behandling af Permanent makeup (bryn)

Kan bestilles efter konsultation


 1. Behandling af PMU Bryn
1650,- (1,5 - 2 timer)

inkl. aftercare creme2. Behandling af Permanent makeup (bryn)

Efter 4 - 6 uger


 2. Behandling af PMU Bryn
650,- (1 time)

inkl. aftercare crem