Hårpleje

Sexyhair Shampoo

SMOOTHSEXYHAIR – Sulfate-Free Smoothing Shampoo (10.1 oz)
Shampoo Smoothing avanceret formel er gennemsyret med kokosolie, som bidrager til at bekæmpe krus til et glattere resultat, der holder. Ved at forhindre forhøjelse af neglebånd, friktion og fugt angreb. Denne shampoo forvandler kruset, bølget og krøllede hår teksturer til et slankt skinnende hår i lange perioder. Renser blidt håret samtidig med at tilføje fugt og trænger ind i hårstrået.

 

 

 

 

conditioner

SMOOTHSEXYHAIR – Sulfate-Free Smoothing Conditioner (33.8 oz)
Smoothing Conditioner infunderes med kokosolie bidrager til at bekæmpe krus til et glattere resultat. Styrker og beskytter håret mod skader, brud og betingelser for belægning af det yderste lag af neglebånd mere glans, blødhed og administration. Med kruset, bølget og krøllet hår teksturer, bliver det blødt, frit, glat, skinnende og giver håret skinnende glans.

 

 

 

 

frizz-sexyhair

SMOOTHSEXYHAIR – Frizz Eliminator Smooth & Sleek Serum (2.5 oz)
Sættet med kokosolie, Frizz Eliminator hjælper foder og forsegle det mest uregerlige hår. Denne langvarige formel forhindrer krus og let at beskytte mod at fugt angriber håret. Frizz Eliminator nærer med vitamin K og E få et boost af glans og ultimativ kontrol.

 

 

 

 

sexyhair-extender

SMOOTHSEXYHAIR – Smooth Extender Nourishing Smoothing (6.8 oz)
Trænger dybt ind i håret og giver håret et jævnt næret, hydreret og skinnende resultat. Sættet med kokosolie styrker håret ved at tilbageholde proteinerne. Giver styrke til de svage og skadet hårstrå. Giver termisk beskyttelse forhindre krus forårsaget af varme skader. Undgå farven falmer med UVA / UVB-beskyttelse.

 

 

 

 

Hqhair tangle børste

Tangle mouse Børste:
Tangle Mouse er velegnet til alle hårtyper.Den nye Tangle Mouse børste gør det nemt og smertefrit at ud frisere sammenfiltringer. Hårbørsten gør det simpelt, og uden at håret det bliver beskadiget. Derudover har børsten en anti-statisk virkning.

Børsternes design er inspireret af computermusen, for at den skal passe til hånden og give et behageligt greb. Den ergonomiske form gør hårbørstene velegnet til brug.

 

 

 

 

Hair Extensions Randers

HQ HAIR RANDERS
Burchesgade 2A
8900 Randers C
+45 40 17 14 82
info@hqhair.dk

Seneste nyheder

Sociale Medier

HQhair.dk - Handcrafted by WebAgency.dk